近江町市場 金沢おでん いっぷくや

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金沢おでんとは

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アクセス

アクセス
■店名
近江町市場 金沢おでん いっぷくや
■住所
〒920-0905 石川県金沢市上近江町50
■TEL
076-223-3789
■営業時間
9:00~17:00
■定休日
火曜日、水曜日(祝前日・祝日は営業日)
  • ※食器は食器返却口までお持ちください。
    (Please return the tableware to the tableware return corner.)
  • ※店内は禁煙です。
    (The shop is smoking cessation.)

メニュー

商品名 価格 説明
ばい貝 ¥500 金沢おでんの代表の一つ 金沢おでんの王様
赤巻(あかまき) ¥150 金沢おでんの代表の一つ 北陸ではお馴染の蒲鉾
車麩(くるまぶ) ¥300 金沢おでんの代表の一つ だしをたっぷり吸ってます。
当店一番人気!!
ふかし ¥200 金沢名物!!蒸した蒲鉾
蒲富士食品特製
カニ面 - 冬期限定商品!!
えび面 ¥1,000 金沢おでん新名物!!たっぷりの甘えびをカニ面に詰めて、甘えびのすり身でフタをして蒸しました。
いっぷくやオリジナル!!
のど黒面 ¥1,500 挑戦メニュー!!のど黒(アカムツ)をカニ面に詰めて、のど黒のすり身でフタをして蒸しました。
大根 ¥300 人気ナンバー1!!おでんの王様
たまご ¥150 定番中の定番!!
ちくわ ¥150 やっぱり外せない練物
玉子焼き ¥200 金沢おでん独特メニュー
牛スジ串 ¥300
ロールキャベツ ¥300
竹の子 ¥180
えび天 ¥200 近江町 岩内蒲鉾店の特製
じゃがいも ¥250
コンニャク ¥150
タコ ¥600
もち巾着 ¥200
ばくだん(岩内蒲鉾店特製) ¥450 ゆで卵を丸ごと、魚のすり身で包んで揚げてます!!
焼き豆腐(豆腐家しば田) ¥200 国産大豆100% 無添加手作り豆腐
厚揚げ(豆腐家しば田特製) ¥300
がんもどき(豆腐家しば田特製) ¥450
ウィンナー ¥330
つみれ ¥300
ごぼ天 ¥150
メニュー
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近江町市場 金沢おでん いっぷくや お品書き

Kanazawa Oden ippukuya menu book
ばい貝 
Baigai
500円 田螺 바이가이' Ivory shell One of the representatives of the Kanazawa Oden. The king of the Kanazawa Oden.
赤巻 
Akamaki
150円 赤巻 아카마키'  One of the representatives of the Kanazawa Oden. It is a kind of kamaboko, boiled fish paste, which is well known in Hokuriku area.
車麩 
Kurumabu
300円 車麩 구루마후'  wheel-shaped gluten cakes. t contains a lot of dashi, soup of Oden. One of the representatives of the Kanazawa Oden. Popular number of our shop 1
ふかし 
Fukashi
200円 蒸的鱼酱 후카시'  Boiled white -flesh fish paste. It is a steamed kamaboko, famous in Kanazawa
カニ面 
Kani-menn
-
えび面 
Ebi-menn
1,000円 虾面 에비멘'  I filled the shell of the crab with sweet prawns and closed the cap with the paste of sweet prawns, and I steam it
のど黒面 
nodoguro-menn
1,500円 黑喉面 노도구로멘'  I filled the shell of the crab with nodoguro-fish and closed the cap with the paste of the nodoguro-fish, and I steam it
大根 
Daikon
300円 萝卜 다이콘(무)' Japanese radish
たまご 
Yude tamago
150円 鸡蛋 다마고'  Boiled egg
ちくわ 
Chikuwa
150円 竹轮 지쿠와'  Chikuwa is grilled paste of fish in the rod-shape.
玉子焼き 
Tamagoyaki
200円 鸡蛋卷 다마고야키'  Omelet
牛スジ串 
Gyusuji
300円 牛筋串 규스지'  I stewed cow muscle for a long time and softened it.
ロールキャベツ rolled cabbage 300円 酿白菜 롤캬베쓰'  Stuffed cabbage
竹の子 
bamboo shoot
180円 竹笋 다케노코'   
えび天 
Ebiten
200円 虾天 에비텐'  deep-fried shrimp root in a light batter. Omi-cho Iwanai kamaboko shop special. You will enjoy the savory smell of shrimp jammed in the paste.
じゃがいも 
A potato
250円 马铃薯 자가이모' A potato
コンニャク 
Konjac
150円 蒟蒻 곤냐쿠'  devil's tongue It is made from a kind of taro potato
タコ 
octopus
600円 章鱼 다코' 문어
もち巾着 
Mochginchaku
200円 年糕 모치킨차쿠'  a rice cake wrapped with deep-fried bean curd
ばくだん 
Bakudan
450円 爆弾 폭탄 I covered the boiled egg fish paste and fried it.
焼き豆腐 
Yakidouhu
200円 焼豆腐 구운 두부 Grilled tofu Omicho tofu house Shibata special. 
厚揚げ 
Atsuage
300円 油炸豆腐 아쓰아게' Omicho tofu house Shibata special. It is thick fried tofu.
がんもどき 
Ganmodoki
450円 油炸豆腐团 간모도키'  deep-fried tofu mixed with thinly sliced vegetables
ウィンナー 
wiener
330円
つみれ 
Tsumire
300円 一条鱼 coarsely ground fish Dumpling made of fish paste
ごぼ天 
Gobouten
150円 牛蒡天 '고보텐'  deep-fried burdock root in a light batter. Burdock root is wrapped in minced fish, and it's a kind of fried fish cake.
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